Circulaire Weginfrastructuur
Nieuwsbrief 6, 8 mei 2019.

Congres: Circulariteit en financiën in de infrasector, 13 mei.

Kom ook op 13 mei naar de 2e bijeenkomst in de serie Circulair Bouwen in de praktijk! Kom meer te weten over kansrijke circulaire businessmodellen in de bouw en infra en hoe circulaire projecten worden gefinancierd. Provinciehuis Gelderland, Arnhem, 14-17 uur. De toegang is gratis.
  • Over: de vele financieringsmogelijkheden van circulaire bouwwerken (operational lease, financiering via een recht van opstal, PAAS (Product-as-a-service), BAAS en SAAS, circulair uitvragen, aanbesteden en uitvoeren en do’s en don'ts voor overheid en bedrijven. En over de belangrijke invloed van zakelijke dienstverlening bij circulair bouwen, bijvoorbeeld: wie betaalt de onroerend goed belasting van een lease-gevel, wat betekent dat voor de waardetaxatie, hoe verzeker je een (deels) circulair object?
    En nog veel meer zeer actuele circulaire zaken!
  • Met presentaties van Rabobank (Real estate finance), Roelofs, Material Passport Madaster, materialenbank Insert en het lectoraat Financial Control van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN). Voldoende ruimte voor discussie en inbreng van cases.
  • Complete programma en aanmelden, zie: https://lnkd.in/gF_Tjbz
Ons eerste congres over circulariteit en recht op 11 april was heel geslaagd!
Een paar impressies ziet u hieronder.
verzamelfoto
Acht logos
Bovenstaande activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door de Europese Unie.
OP-Oost+ondertitel+EU-logo-CMYK-2014-11-D03.indd

Contact

U staat op onze verzendlijst vanwege eerdere contacten met ons. Fijn als u mogelijke collega’s op dit project wilt attenderen. Indien u per abuis deze nieuwsbrief ontvangt, dan onze excuses. Afmelden of gegevens wijzigen is heel gemakkelijk: zie beide links onderaan. Aanmelden als nieuwe abonnee: ga dan naar de website www.circulairbouwen.org (vervolgens: rechter kolom, bijna bovenaan).
Kwakkenbergweg 168, 6571 GB Berg en Dal
Telefoon: 06 41 27 40 56 (Maarten Barckhof) en 06 48 15 95 26‬ (Ron van Wijk).
www.circulairbouwen.org
info@circulairbouwen.org
twitter youtube website linkedin email