Selecteer een pagina

One stop shopping op Bouw-event in Assen

Op het grote bouw-event in Assen organiseren drie partijen een gezamenlijke workshop, met als titel: Circulair bouwen in de praktijk.
Beleidsmakers, uitvoerders, bestuurders: de ambities zijn hoog maar men weet vaak niet goed waar te beginnen en men zit met allerlei vragen. Ons motto is: Het kan wél, stop met praten, ga samen met ons op weg en met een aantal praktische tools helpen wij u verder.

Stichting Circulair Bouwen geeft circulaire projecten vorm en zorgt met de Optimal Scans van Optimal Planet dat processen transparant verlopen, doelen meetbaar worden en dat de lat steeds hoger wordt gelegd.
Buro Boot inventariseert grondstoffen en materialen maakt met Insert hoogwaardig hergebruik mogelijk.
Madaster is het register voor materialen en producten in de gebouwde omgeving en zorgt met het materialenpaspoort voor langdurig waardebehoud van vastgoed.

We vertellen u over onze aanpak en tools. U kunt vragen stellen en cases inbrengen. We werken samen met u toe naar concrete projecten.

Organisatie:Provincie Drenthe, Gemeente Assen, Bouwend Nederland, NVBU Bouw Vereniging en de Natuur en Milieufederatie Drenthe.

Meer informatie in DIT FLIMPJE.
Informatie over het gehele event en aanmelding voor onze workshop (en andere): https://www.nmfdrenthe.nl/circulair-bouwen-een-praktische-aanpak/